Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
Wydział Technologii Żywności
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Dyscypliny dydaktyczne
Rok akademicki 2014/2015
dla Studentów roku I
-
Technologia informacyjna
-
Statystyka
-
Rysunek techniczny i grafika komputerowa
-
Grafika inżynierska - studia niestacjonarne
dla Studentów roku II
-
Maszynoznawstwo
-
Inżynieria bioprocesowa
-
Fizykochemia biopolimerów / Chemia fizyczna
dla Studentów roku III
-
Inżynieria procesowa
-
Inżynieria bioreaktorowa
dla Studentów 1 roku studia II-go stopnia
-
Informatyka stosowana
dla Studentów specjalizacji Inżynieria żywności
1 rok studia II stopnia
-
TS I: Elementy termodynamiki i kinetyki procesowej
-
TS II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych
Doświadczalnictwo i analiza danych