Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

   Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
    Wydział Technologii Żywności
    Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

plik svg - godło

Rok akademicki 2014/2015

dla Studentów roku I

  • Technologia informacyjna
  • Statystyka
  • Rysunek techniczny i grafika komputerowa
  • Grafika inżynierska - studia niestacjonarne

dla Studentów roku II

  • Maszynoznawstwo
  • Inżynieria bioprocesowa
  • Fizykochemia biopolimerów / Chemia fizyczna

dla Studentów roku III

  • Inżynieria procesowa
  • Inżynieria bioreaktorowa

dla Studentów 1 roku studia II-go stopnia

  • Informatyka stosowana

dla Studentów specjalizacji Inżynieria żywności
1 rok studia II stopnia

  • TS I: Elementy termodynamiki i kinetyki procesowej
  • TS II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych

Doświadczalnictwo i analiza danych